DomoticaTeletask

Domotica

Eenvoudig aansturen van verlichting, rolluiken verwarming, toegangscontrole, audio,… in uw woning of bedrijf, aangestuurd via intelligente schakelaars, bewegingsdetectoren of bediening op afstand (ipad, iphone, tablet, webbrowser of afstandsbediening).

Merken

DomestiaTeletask

Voordelen

   Energiebesparing: Het domoticasysteem helpt u om zo efficiënt mogelijk met energie om te gaan, door automatisch lichten te doven, temperatuur aan te passen a.d.h.v. uw behoeftes, aanwezigheid,. . . of wasmachines te laten werken op de meest economische uren van de dag.

   Veiligheid: Domotica kan perfect uw aanwezigheid simuleren als u er niet bent. Lichten aan en uit, rolluiken naar boven en beneden of de tv aan en uit volgens uw dagelijkse gewoonten.

   Comfort: Gordijnen en rolluiken sluiten vanzelf wanneer het donker wordt. Instellen van verlichtingsscenario’s (romantisch, werk, Tv,…)

    Flexibiliteit: Een traditionele elektrische installatie valt nauwelijks nog aan te passen als ze eenmaal geplaatst is. Een domoticasysteem kunt u makkelijk aanpassen en voorzien voor latere uitbreidingen.